Surfvakanties

Empuriabrava-Beach

empuriabravaHet Flowtrack zomerkamp Empuriabrava is gelegen in Gerona.
Net onder de uitloper van de Pyreneeen aan de Middellandse zee.
Gerona staat bekend om de vele mogelijkheden. Zowel de zee waar enorm veel watersporten mogelijk zijn als de bergen zijn dichtbij.
De vele kleine baaien zorgen voor prachtige uitzichten en het helder, blauwe, warme water nodigt meer uit dan ooit om erin te springen.

Het zomerkamp ligt net buiten Empuriabrava, midden in het Natuurpark “Aiguamolls de l’Emorda” en dichtbij de
andere twee natuurparken in de regio, is camping Rubina Resort een bevoorrechte bestemming om van de natuur te genieten.

Info & Boek direct

 

(20 stemmen, gem. score: 4,30)

The Ozlines Grommet Surf Camp

 

Ozlines-Grommet-Surf-Camp

Kom je ook naar ons supergave surf camp op de beste golfsurfspot van Nederland?

Pas wel op want surfen is verslavend!

Na een week surfen en chillen op strand Noordpier in Wijk aan Zee, heb je “ the surf bug” voorgoed te pakken!

Surfen is “ a way of life” en die ga je ontdekken op ons kamp!

 

Surfen op de beste golfsurfspot van Nederland

 

Strand Noordpier in Wijk aan Zee is “ the place to be” als het gaat om golfsurfen in Nederland.

Door de lange pier zijn de golven op zijn best, precies voor onze surfschool. Bij ons loopt er altijd een golf en dat is super belangrijk tijdens een surf camp want het doel is dat je aan het einde van de week een topsurfer in spe bent

 

Wat staat er op het programma?

Heb je extra veel energie en ben je graag buiten?

Ons programma is zo opgebouwd dat je al je energie kwijt kunt in surfen en andere coole activiteiten.

Zo is er elke dag minimaal 1 surfles van twee uur waarin we de techniek van het golfsurfen leren maar tegelijkertijd lekker bezig zijn in de zee.

Daarnaast skaten we op longboards over de pier om onze balans te oefenen. Een teamsport zoals knots hockey of volleybal en andere beach activiteiten zoals vlotten of bruggen bouwen, staat ook op het programma.

Met leuke leerzame opdrachten willen we onze surfers ook nog iets meegeven over het leven in de Noordzee, de gevaren van de zee en het wereldwijde probleem van de plastic soep en wat we daar zelf tegen kunnen doen.

Tussendoor blijft er genoeg tijd over om met je nieuwe vrienden en vriendinnen te chillen op het strand!

Om een idee te geven van het programma, hebben we hieronder een voorbeeld gemaakt. Het programma is dagelijks van 10:00 tot 16:30 uur.

 

10:00-10:30 uur aanvang

10:30-12:30 uur golfsurfen

12:30-13:30 uur lunch pauze

13:30-14:30 uur E skaten

14:30-15:30 uur raften

15:30-15:45 uur tussendoortje/drankje

15:45-16:30 uur strandspelletjes

16:30 uur     dagafsluiting.

 

Info & Boek direct

(13 stemmen, gem. score: 3,85)

Mimizan zomerkamp 2016

226-largeMimizan is dé surfbestemming voor jongeren en ligt in aan de Zuid-West kust van Frankrijk. Tijdens dit actieve zomerkamp leer je niet alleen surfen, we hebben een absoluut topprogramma eromheen! Bij dit zomerkamp is ook nog eens alles inbegrepen, dus je weet vooraf hoeveel je kwijt bent.

Wees er snel bij, want we hebben in de zomer van 2015 maar 1 jongerenkamp-week in Mimizan!

Voor avontuurlijke jongeren tussen de 12 en 15 is dit het ultieme zomerkamp vanaf een absolute topbestemming. Leer windsurfen, maar geniet ondertussen ook van het strand, uitdagende activiteiten en heel veel extra’s, compleet verzorgd.

Info & Boek direct

 

(3 stemmen, gem. score: 4,33)

Surf Camp Mimizan

mimizanMimizan kan wel degelijk bestempeld worden als de bakermat van de Belgische en Nederlandse golfsurf. Het BK golfsurf is lang te gast geweest in dit surfdorp dat toch wel uitzonderlijk genoemd kan worden. De reputatie van Mimizan deint ver uit tot over de surfgrenzen. De sfeer van een classic Mimizanavond stijgt exponentieel in de gezellige bars en vloeit vaak uit tot in de vroege uurtjes.

Info & Boek direct

 

(18 stemmen, gem. score: 4,39)

Surfcamp San Vicente

flowtracksurf_vicenteSan Vicente de la Barquera is het buitenbeentje van Flowtrack Summer. De groene glooiende omgeving laat je wanen in het paradijs. Met een uitzicht van de Flowtrack Summer surfbar tot op de spot, kan je tussen pot en pint zien of de golven goed zijn om wat classic rides te scoren. Aangezien San Vicente niet ver van het prachtige natuurgebied Picos De Europa ligt, zijn er naast de surf tal van andere vrijblijvende activiteiten die van San Vicente zonder twijfel onze actiefste en meest diverse bestemming maakt : nachtcanyoning, puenting, mountainbike en raften zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.

Info & Boek direct

 

(16 stemmen, gem. score: 4,00)