Strandvakantie

Strandvakantie

Jongerenkamp Spanje Estartit

bananaride-253-largeTijdens dit actieve beach en fun jongerenkamp voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar zul je je helemaal uit kunnen leven. Top activiteiten, heerlijke maaltijden en een top kamplocatie met zon, zee en strand binnen handbereik. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het spectaculaire reisprogramma van deze actieve zomerkampen.

Wat dacht je van shoppen in Barcelona, een snorkelsafari, bananride en watertrekking en nog veel meer, allemaal inbegrepen bij de prijs! Maak vrienden voor het leven tijdens deze topvakantie in Spanje!

Maak vrienden, geniet van het mooie weer en de vele activiteiten tijdens dit geheel verzorgde actieve zomerkamp!

Info & Boek direct

 

(8 stemmen, gem. score: 3,75)

Actieve strandvakantie Kroatie

2012-07-25-12.01Voor jongeren tussen de 19 en 22 jaar organiseren we deze actieve strandvakantie in Split, Kroatië. Voor jongeren die wel graag op het strand liggen, maar niet elke dag de hele dag alleen willen bruin bakken, is deze actieve vakantie ideaal. De camping, direct gelegen aan het strand (aan beide kanten van de camping bevindt zich direct de Middellandse zee), is een ideaal uitgangspunt voor een strand- en actie- vakantie. In de omgeving van Split is enorm veel te doen en te beleven. Ons programma is zodanig opgesteld dat er een ideale balans gevonden is tussen strand, relaxen en actie en avontuur.

Info & Boek direct

 

(8 stemmen, gem. score: 4,63)