Spanje

Spanje

Jongerenkamp Spanje Estartit

bananaride-253-largeTijdens dit actieve beach en fun jongerenkamp voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar zul je je helemaal uit kunnen leven. Top activiteiten, heerlijke maaltijden en een top kamplocatie met zon, zee en strand binnen handbereik. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het spectaculaire reisprogramma van deze actieve zomerkampen.

Wat dacht je van shoppen in Barcelona, een snorkelsafari, bananride en watertrekking en nog veel meer, allemaal inbegrepen bij de prijs! Maak vrienden voor het leven tijdens deze topvakantie in Spanje!

Maak vrienden, geniet van het mooie weer en de vele activiteiten tijdens dit geheel verzorgde actieve zomerkamp!

Info & Boek direct

 

(8 stemmen, gem. score: 3,75)

Surfcamp San Vicente

flowtracksurf_vicenteSan Vicente de la Barquera is het buitenbeentje van Flowtrack Summer. De groene glooiende omgeving laat je wanen in het paradijs. Met een uitzicht van de Flowtrack Summer surfbar tot op de spot, kan je tussen pot en pint zien of de golven goed zijn om wat classic rides te scoren. Aangezien San Vicente niet ver van het prachtige natuurgebied Picos De Europa ligt, zijn er naast de surf tal van andere vrijblijvende activiteiten die van San Vicente zonder twijfel onze actiefste en meest diverse bestemming maakt : nachtcanyoning, puenting, mountainbike en raften zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.

Info & Boek direct

 

(16 stemmen, gem. score: 4,00)