Flowtrack Summer

Empuriabrava-Beach

empuriabravaHet Flowtrack zomerkamp Empuriabrava is gelegen in Gerona.
Net onder de uitloper van de Pyreneeen aan de Middellandse zee.
Gerona staat bekend om de vele mogelijkheden. Zowel de zee waar enorm veel watersporten mogelijk zijn als de bergen zijn dichtbij.
De vele kleine baaien zorgen voor prachtige uitzichten en het helder, blauwe, warme water nodigt meer uit dan ooit om erin te springen.

Het zomerkamp ligt net buiten Empuriabrava, midden in het Natuurpark “Aiguamolls de l’Emorda” en dichtbij de
andere twee natuurparken in de regio, is camping Rubina Resort een bevoorrechte bestemming om van de natuur te genieten.

Info & Boek direct

 

(20 stemmen, gem. score: 4,30)

Surfcamp San Vicente

flowtracksurf_vicenteSan Vicente de la Barquera is het buitenbeentje van Flowtrack Summer. De groene glooiende omgeving laat je wanen in het paradijs. Met een uitzicht van de Flowtrack Summer surfbar tot op de spot, kan je tussen pot en pint zien of de golven goed zijn om wat classic rides te scoren. Aangezien San Vicente niet ver van het prachtige natuurgebied Picos De Europa ligt, zijn er naast de surf tal van andere vrijblijvende activiteiten die van San Vicente zonder twijfel onze actiefste en meest diverse bestemming maakt : nachtcanyoning, puenting, mountainbike en raften zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.

Info & Boek direct

 

(16 stemmen, gem. score: 4,00)

Surf Camp Mimizan

mimizanMimizan kan wel degelijk bestempeld worden als de bakermat van de Belgische en Nederlandse golfsurf. Het BK golfsurf is lang te gast geweest in dit surfdorp dat toch wel uitzonderlijk genoemd kan worden. De reputatie van Mimizan deint ver uit tot over de surfgrenzen. De sfeer van een classic Mimizanavond stijgt exponentieel in de gezellige bars en vloeit vaak uit tot in de vroege uurtjes.

Info & Boek direct

 

(18 stemmen, gem. score: 4,39)