Alle jeugdkampen 2016

MusicalCamp

Musicalkamp MusicalCamp is het zomerkamp voor iedereen die in de zomer met theater bezig wil zijn. Met klassen voor alle niveaus, van onervaren tot conservatoriumstudenten. Zowel kids vanaf 8 jaar tot en met volwassenen kunnen met ons mee. Een week je passie delen met anderen!

Overdag krijg je 8 uur les van de grote namen uit het theater vak. ’s Avonds is er de ruimte om te relaxen bij het kampvuur of te liggen in het zwembad. Leerlingen van MusicalCamp speelde in theaterproducties als;
Billy Elliot, Moeder ik wil bij de Revue, KlaasVaak de Musical, The Sound of Music, Shrek, Oliver!, Ciske de Rat, Les Miserables, Tarzan.

Naast het kamp krijg je de rest van het jaar de kans om mee te spelen in grote theatervoorstellingen. Zo deel je het podium met je voorbeelden. Bekende sterren die meespeelden in deze voorstellingen zijn o.a. René van Kooten, Marleen van der Loo, Cystine Carreon, Martin van der Starre, Linda Wagenmakers, Tony Neef en vele anderen.

Info & Boek direct

(61 stemmen, gem. score: 4,67)

Rondreis Amerika

Simi reizen

USA rondreis met leeftijdsgenoten. Groepsreis door verschillende staten in de USA. Avontuurlijke rondreis met unieke belevenissen.

 

Info & Boek direct

 

(2 stemmen, gem. score: 4,50)

Frankrijk Actief

Simi reizen

Outdoor reis naar de Franse Alpen. Inclusief top outdoor activiteiten verzorgd door professionele gidsen, vanaf een toplocatie!

Info & Boek direct

 

(1 stemmen, gem. score: 4,00)

Kroatie Actief

Simi reizen

Unieke actieve strandvakantie in Zuid Kroatie. Geniet van uitgaan, avontuur en heel veel gezelligheid tijdens deze actieve reis

Info & Boek direct

 

(Er is nog geen score voor dit jeugdkamp)

8-daagse zeekajak reis Kroatie

Simi reizen

Kajak rondreis Kroatie. Ga voor een uniek avontuur en geniet van heerlijk weer, prachtige zonsondergangen en meer.

Info & Boek direct

 

(1 stemmen, gem. score: 5,00)

Oudere berichten «