Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

jeugdkamp.net biedt het grootste en meest complete overzicht van zomerkampen, jeugdkampen en actieve jongeren vakanties in Nederland.

Het team achter jeugdkamp.net heeft vroeger zelf vele zomerkampen en jeugdkampen meegemaakt. Het is alweer meer dan 20 jaar geleden dat men met heel veel plezier diverse kampen van onder meer Vinea bezocht. We hebben zeer goede herinneringen aan de zeilkampen, wintersportkampen en hockeykampen. Deze fantastische ervaringen leidde er toe en totaaloverzicht te maken van alle jeugdkampen, zomerkampen en actieve jongeren vakanties. Deze was er immers nog niet te vinden op internet. Voorheen was je genoodzaakt vele uurtjes door te brengen op het internet om tot een leuk en geschikt kamp te komen. Dat is met de komst van jeugdkamp.net niet meer nodig. Op deze site zijn alle leuke, aparte, sportieve en gezellige zomerkampen al in kaart gebracht.

Het team achter jeugdkamp.net is ook de initator en uitgever van het grote zomerkamp onderzoek 2012. Een onafhankelijk onderzoek onder bijna 100 zomerkamporganisaties in Nederland.

jeugdkamp.net biedt zelf geen jeugdkampen, zomerkampen en actieve jongeren vakanties aan, maar probeert een compleet overzicht te bieden vol met acties, ervaringen, foto’s en verslagen. Indien u vragen heeft over de website, kunt u het beste het contactformulier gebruiken. Indien er vragen zijn over de kampen, verwijzen wij u graag door naar de aanbieders van deze kampen.

 

Jeugdkamp.net is een onderdeel van Talenos BV – KVK: 27122833

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.