Oostenrijk

Oostenrijk

Bergsportvakantie voor jongeren

DSC02578Verleg je grenzen tijdens deze actieve bergsportvakantie in de zomer van 2013. Tijdens deze actieve groepsvakantie voor jongeren tussen de 19 en 22 jaar oud, krijg je alle kans om je grenzen te verleggen. Beklim besneeuwde bergtoppen, leer zelfstandig rotsklimmen, laat je uitdagen met een abseil van 80 meter, bouw een tokkelbaan over een snelstromende rivier en maak een vrije val van een bergwand (aan een touw!).

Info & Boek direct

 

(7 stemmen, gem. score: 4,29)

Bergsportvakantie Oostenrijk

DSC05395Deze actieve vakantie in Oostenrijk heeft veel te bieden: bergen, natuur, actie, avontuur, gezelligheid en een goed en gezellige camping als uitvalsbasis. Onder begeleiding van onze Oostenrijkse berggidsen waar we al jaren mee samen werken beklimmen we besneeuwde bergtoppen, gaan we rotsklimmen, abseilen en nog veel meer. Deze bergsportvakantie is zowel geschikt voor mensen met weinig ervaring in de bergen als voor jongeren die eerder in de bergen geweest zijn. Doordat we lokale berggidsen inzetten (in combinatie met onze Nederlandstalige reisleiding overigens), kunnen we op de beste plekken klimmen en de mooiste tochten organiseren.

Info & Boek direct

 

(4 stemmen, gem. score: 4,50)

Bergsportvakantie Oostenrijk voor jongeren

bergsport10Een grensverleggend, afwisselend bergsportkamp in de Oostenrijkse Alpen. Deze volledig verzorgde reis heeft alles wat een goede zomervakantie zou moeten bieden: afwisseling, enorme uitdagingen, ontspanning, gezelligheid en heel veel plezier. Onze abseil van maar liefst 80 meter, een “jumping-sessie” waarbij je jezelf van de bergwand moet storten, het beklimmen van een besneeuwde bergtop aan touw en nog veel meer staan je te wachten tijdens deze supervakantie.

Info & Boek direct

 

(3 stemmen, gem. score: 4,67)