België

België

Survivalkamp BOYS ONLY – 12-15 jaar

P1030540Dit actieve survivalkamp in de Ardennen is deze week alleen voor jongens. Daarnaast hebben we deze week op een andere locatie ons survivalkamp alleen voor meisjes. Tijdens een spectaculaire survival challenge zullen de jongens het tegen de meisjes opnemen in opdrachten waarbij samenwerking, goed nadenken en kracht allemaal van belang zijn. Natuurlijk vieren we de laatste avond een groot gala-feest waarbij de jongens en de meisjes met elkaar het survivalkamp afsluiten. Dit survivalkamp zit boordevol coole activiteiten en biedt uitdaging, afwisseling, actie en gezelligheid. De Ardennen zijn lekker dichtbij huis, in slechts 4 uurtjes zijn we vanaf onze eerste opstapplaats in de Ardennen!

Info & Boek direct

 

(16 stemmen, gem. score: 3,88)

Survivalkamp GIRLS ONLY – 12-15 jaar

ard4Dit actieve survivalkamp in de Ardennen is deze week alleen voor meisjes. Daarnaast hebben we deze week op een andere locatie ons survivalkamp alleen voor jongens. Ook de begeleiding bestaat deze week uitsluitend uit vrouwelijke begeleiding. Ons survivalkamp voor meisjes is in grote lijnen hetzelfde als dat voor de jongens (je wilt immers op survival!), maar heeft een paar belangrijke verschillen. Zo organiseren we een vrouwen-film-marathon met uitsluitend romantische komedies en maken we er een echte pyama-party van in de grote woonkamer.

Info & Boek direct

 

(16 stemmen, gem. score: 3,13)

Survivalkamp Ardennen 12-15 jaar

ardennen37aug-242Het survivalkamp in de Ardennen biedt grote uitdaging aan alle deelnemers. Met afwisselende activiteiten, een gezellig en spannend avondprogramma en natuurlijk maffe, gezellige en fijne begeleiders die van jouw survivalkamp een uniek zomerkamp maken! Tijdens dit actieve survivalkamp ben je met allerlei mensen van je eigen leeftijd. Je verblijft in een gezellig groepshuis dat van alle gemakken is voorzien. Het programma is actief, je zult dus veel buiten bezig zijn!

Info & Boek direct

 

(17 stemmen, gem. score: 3,00)

Actief survivalkamp Belgische Ardennen

ESPELEOHet survivalkamp in de Ardennen biedt grote uitdaging aan alle deelnemers. Met afwisselende activiteiten, een gezellig en spannend avondprogramma en natuurlijk maffe, gezellige en fijne begeleiders die van jouw survivalkamp een uniek zomerkamp maken! Tijdens dit actieve survivalkamp ben je met allerlei mensen van je eigen leeftijd. Je verblijft in een gezellig groepshuis dat van alle gemakken is voorzien. Het programma is actief, je zult dus veel buiten bezig zijn!

Info & Boek direct

 

(16 stemmen, gem. score: 3,63)