Alle jeugdkampen 2016

Alle jeugdkampen

Empuriabrava-Beach

empuriabravaHet Flowtrack zomerkamp Empuriabrava is gelegen in Gerona.
Net onder de uitloper van de Pyreneeen aan de Middellandse zee.
Gerona staat bekend om de vele mogelijkheden. Zowel de zee waar enorm veel watersporten mogelijk zijn als de bergen zijn dichtbij.
De vele kleine baaien zorgen voor prachtige uitzichten en het helder, blauwe, warme water nodigt meer uit dan ooit om erin te springen.

Het zomerkamp ligt net buiten Empuriabrava, midden in het Natuurpark “Aiguamolls de l’Emorda” en dichtbij de
andere twee natuurparken in de regio, is camping Rubina Resort een bevoorrechte bestemming om van de natuur te genieten.

Info & Boek direct

 

(20 stemmen, gem. score: 4,30)

Jongerenkamp Spanje Estartit

bananaride-253-largeTijdens dit actieve beach en fun jongerenkamp voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar zul je je helemaal uit kunnen leven. Top activiteiten, heerlijke maaltijden en een top kamplocatie met zon, zee en strand binnen handbereik. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het spectaculaire reisprogramma van deze actieve zomerkampen.

Wat dacht je van shoppen in Barcelona, een snorkelsafari, bananride en watertrekking en nog veel meer, allemaal inbegrepen bij de prijs! Maak vrienden voor het leven tijdens deze topvakantie in Spanje!

Maak vrienden, geniet van het mooie weer en de vele activiteiten tijdens dit geheel verzorgde actieve zomerkamp!

Info & Boek direct

 

(8 stemmen, gem. score: 3,75)

Surf Camp Mimizan

mimizanMimizan kan wel degelijk bestempeld worden als de bakermat van de Belgische en Nederlandse golfsurf. Het BK golfsurf is lang te gast geweest in dit surfdorp dat toch wel uitzonderlijk genoemd kan worden. De reputatie van Mimizan deint ver uit tot over de surfgrenzen. De sfeer van een classic Mimizanavond stijgt exponentieel in de gezellige bars en vloeit vaak uit tot in de vroege uurtjes.

Info & Boek direct

 

(18 stemmen, gem. score: 4,39)

Surfcamp San Vicente

flowtracksurf_vicenteSan Vicente de la Barquera is het buitenbeentje van Flowtrack Summer. De groene glooiende omgeving laat je wanen in het paradijs. Met een uitzicht van de Flowtrack Summer surfbar tot op de spot, kan je tussen pot en pint zien of de golven goed zijn om wat classic rides te scoren. Aangezien San Vicente niet ver van het prachtige natuurgebied Picos De Europa ligt, zijn er naast de surf tal van andere vrijblijvende activiteiten die van San Vicente zonder twijfel onze actiefste en meest diverse bestemming maakt : nachtcanyoning, puenting, mountainbike en raften zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.

Info & Boek direct

 

(16 stemmen, gem. score: 4,00)

Actief survivalkamp Belgische Ardennen

ESPELEOHet survivalkamp in de Ardennen biedt grote uitdaging aan alle deelnemers. Met afwisselende activiteiten, een gezellig en spannend avondprogramma en natuurlijk maffe, gezellige en fijne begeleiders die van jouw survivalkamp een uniek zomerkamp maken! Tijdens dit actieve survivalkamp ben je met allerlei mensen van je eigen leeftijd. Je verblijft in een gezellig groepshuis dat van alle gemakken is voorzien. Het programma is actief, je zult dus veel buiten bezig zijn!

Info & Boek direct

 

(16 stemmen, gem. score: 3,63)

Oudere berichten «