Actie & avontuurkamp

Actie & avontuurkamp

Actieve vakantie Noord Italie 19-22 jaar

raftingDeze actieve jongerenvakantie biedt enorm veel afwisseling. Behalve allerlei bergsporten, brengen we tijdens deze jongerenreis ook een bezoek aan Venetië. Daarnaast hebben we een vrij vol programma met allerlei verschillende buitensporten. Een vakantie vol adrenaline, met de nodige tijd voor ontspanning.
Deze actieve vakantie voor jongeren tussen de 19 en 22 jaar oud biedt uitdaging en gezelligheid in het mooie Noorden van Italië.

Info & Boek direct

 

(8 stemmen, gem. score: 4,63)

Survivalkamp BOYS ONLY – 12-15 jaar

P1030540Dit actieve survivalkamp in de Ardennen is deze week alleen voor jongens. Daarnaast hebben we deze week op een andere locatie ons survivalkamp alleen voor meisjes. Tijdens een spectaculaire survival challenge zullen de jongens het tegen de meisjes opnemen in opdrachten waarbij samenwerking, goed nadenken en kracht allemaal van belang zijn. Natuurlijk vieren we de laatste avond een groot gala-feest waarbij de jongens en de meisjes met elkaar het survivalkamp afsluiten. Dit survivalkamp zit boordevol coole activiteiten en biedt uitdaging, afwisseling, actie en gezelligheid. De Ardennen zijn lekker dichtbij huis, in slechts 4 uurtjes zijn we vanaf onze eerste opstapplaats in de Ardennen!

Info & Boek direct

 

(16 stemmen, gem. score: 3,88)

Actieve vakantie Italie dolomieten 16-19 jaar

CANOA-RAFT

De Dolomieten bestaan uit ruige, puntige bergen. In de zomer is het vaak mooi weer en organiseren we hier een aantal prachtige jongerenreizen. Vanaf een camping met zwembad, wifi en op loopafstand (200 meter) van een stadje met terrasjes en cafeetjes, organiseren we deze afwisselende jongerenvakantie in de Dolomieten. Tijdens deze vakantie bezoeken we het beroemde Venetië, trekken we de bergen in en hebben uitdagende activiteiten op het programma staan. Geniet van onze 15-daagse groepsvakantie voor jongeren in de prachtige Dolomieten.

Info & Boek direct

 

(6 stemmen, gem. score: 3,50)

Survivalkamp GIRLS ONLY – 12-15 jaar

ard4Dit actieve survivalkamp in de Ardennen is deze week alleen voor meisjes. Daarnaast hebben we deze week op een andere locatie ons survivalkamp alleen voor jongens. Ook de begeleiding bestaat deze week uitsluitend uit vrouwelijke begeleiding. Ons survivalkamp voor meisjes is in grote lijnen hetzelfde als dat voor de jongens (je wilt immers op survival!), maar heeft een paar belangrijke verschillen. Zo organiseren we een vrouwen-film-marathon met uitsluitend romantische komedies en maken we er een echte pyama-party van in de grote woonkamer.

Info & Boek direct

 

(16 stemmen, gem. score: 3,13)

Actieve jongerenvakantie Tjechie

DSC_0679Een actieve vakantie met veel afwisseling en avontuur. Deze actieve vakantie behoort tot 1 van de meest sportieve vakanties die we in ons aanbod hebben. Elke dag staan 1 of meerdere activiteiten op het programma, waaronder een speleologie-tocht, rotsklimmen, een klettersteig, mountainbiken, kanoën en nog veel meer. Natuurlijk brengen we, als we in Tsjechië zijn, ook een bezoek aan de bijzondere stad Praag. We verblijven op een camping met buitenzwembad, bar en draadloos internet. We reizen op avontuurlijke wijze naar Tsjechië toe: met de trein dwars door Duitsland. Zoek je een actieve vakantie met veel bijzondere activiteiten in een prachtig gebied, dan zit je hier helemaal goed!

Info & Boek direct

 

(6 stemmen, gem. score: 3,50)

Oudere berichten «