16+ jaar

MusicalCamp

Musicalkamp MusicalCamp is het zomerkamp voor iedereen die in de zomer met theater bezig wil zijn. Met klassen voor alle niveaus, van onervaren tot conservatoriumstudenten. Zowel kids vanaf 8 jaar tot en met volwassenen kunnen met ons mee. Een week je passie delen met anderen!

Overdag krijg je 8 uur les van de grote namen uit het theater vak. ’s Avonds is er de ruimte om te relaxen bij het kampvuur of te liggen in het zwembad. Leerlingen van MusicalCamp speelde in theaterproducties als;
Billy Elliot, Moeder ik wil bij de Revue, KlaasVaak de Musical, The Sound of Music, Shrek, Oliver!, Ciske de Rat, Les Miserables, Tarzan.

Naast het kamp krijg je de rest van het jaar de kans om mee te spelen in grote theatervoorstellingen. Zo deel je het podium met je voorbeelden. Bekende sterren die meespeelden in deze voorstellingen zijn o.a. René van Kooten, Marleen van der Loo, Cystine Carreon, Martin van der Starre, Linda Wagenmakers, Tony Neef en vele anderen.

Info & Boek direct

(61 stemmen, gem. score: 4,67)

DanceCamp

dans jeff Tijdens DanceCamp ben je vijf dagen lang aan het dansen. Krijg les van docenten van o.a. Lucia Marthas dansacademie. De dansstijlen deze week zijn bijvoorbeeld; modern, jazz, hip-hop, show-musical.

Overdag heb je 6 uur les verspreid over de dag, daarnaast is er de ruimte om lekker te zitten bij het kampvuur of bij te komen in het zwembad.

Als deelnemer van DanceCamp krijg je bovendien de kans om als danser mee te spelen in grootte musicalconcerten als Best of Musical. Bekende sterren zingen de mooiste musicalnummers en jij verzorgt daar de dans bij.

Info & Boek direct

(41 stemmen, gem. score: 4,68)

Surf Camp Mimizan

mimizanMimizan kan wel degelijk bestempeld worden als de bakermat van de Belgische en Nederlandse golfsurf. Het BK golfsurf is lang te gast geweest in dit surfdorp dat toch wel uitzonderlijk genoemd kan worden. De reputatie van Mimizan deint ver uit tot over de surfgrenzen. De sfeer van een classic Mimizanavond stijgt exponentieel in de gezellige bars en vloeit vaak uit tot in de vroege uurtjes.

Info & Boek direct

 

(18 stemmen, gem. score: 4,39)

Surfcamp San Vicente

flowtracksurf_vicenteSan Vicente de la Barquera is het buitenbeentje van Flowtrack Summer. De groene glooiende omgeving laat je wanen in het paradijs. Met een uitzicht van de Flowtrack Summer surfbar tot op de spot, kan je tussen pot en pint zien of de golven goed zijn om wat classic rides te scoren. Aangezien San Vicente niet ver van het prachtige natuurgebied Picos De Europa ligt, zijn er naast de surf tal van andere vrijblijvende activiteiten die van San Vicente zonder twijfel onze actiefste en meest diverse bestemming maakt : nachtcanyoning, puenting, mountainbike en raften zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.

Info & Boek direct

 

(16 stemmen, gem. score: 4,00)

Actieve outdoorvakantie Slovenie

CANYONING-COMERCIALDeze actieve vakantie heeft een aantal unieke activiteiten in het programma, die je niet snel ergens anders kunt doen. Deze outdoorvakantie is geschikt voor mensen die houden van uitdagingen en het opzoeken van spanning en avontuur. Uiteraard is er buiten de activiteiten om genoeg tijd om te genieten van de mooie omgeving en van Bovec zelf. We verblijven op een gezellige camping op slechts 300 meter van het stadscentrum van Bovec, waar we een eigen veldje hebben op de camping. Een beach-bar is te vinden op nog geen 100 meter afstand, ideaal voor relaxte en gezellige avonden.

Info & Boek direct

 

(9 stemmen, gem. score: 4,33)

Oudere berichten «