12 – 14 jaar

MusicalCamp

Musicalkamp MusicalCamp is het zomerkamp voor iedereen die in de zomer met theater bezig wil zijn. Met klassen voor alle niveaus, van onervaren tot conservatoriumstudenten. Zowel kids vanaf 8 jaar tot en met volwassenen kunnen met ons mee. Een week je passie delen met anderen!

Overdag krijg je 8 uur les van de grote namen uit het theater vak. ’s Avonds is er de ruimte om te relaxen bij het kampvuur of te liggen in het zwembad. Leerlingen van MusicalCamp speelde in theaterproducties als;
Billy Elliot, Moeder ik wil bij de Revue, KlaasVaak de Musical, The Sound of Music, Shrek, Oliver!, Ciske de Rat, Les Miserables, Tarzan.

Naast het kamp krijg je de rest van het jaar de kans om mee te spelen in grote theatervoorstellingen. Zo deel je het podium met je voorbeelden. Bekende sterren die meespeelden in deze voorstellingen zijn o.a. René van Kooten, Marleen van der Loo, Cystine Carreon, Martin van der Starre, Linda Wagenmakers, Tony Neef en vele anderen.

Info & Boek direct

(61 stemmen, gem. score: 4,67)

Empuriabrava-Beach

empuriabravaHet Flowtrack zomerkamp Empuriabrava is gelegen in Gerona.
Net onder de uitloper van de Pyreneeen aan de Middellandse zee.
Gerona staat bekend om de vele mogelijkheden. Zowel de zee waar enorm veel watersporten mogelijk zijn als de bergen zijn dichtbij.
De vele kleine baaien zorgen voor prachtige uitzichten en het helder, blauwe, warme water nodigt meer uit dan ooit om erin te springen.

Het zomerkamp ligt net buiten Empuriabrava, midden in het Natuurpark “Aiguamolls de l’Emorda” en dichtbij de
andere twee natuurparken in de regio, is camping Rubina Resort een bevoorrechte bestemming om van de natuur te genieten.

Info & Boek direct

 

(20 stemmen, gem. score: 4,30)

The Ozlines Grommet Surf Camp

 

Ozlines-Grommet-Surf-Camp

Kom je ook naar ons supergave surf camp op de beste golfsurfspot van Nederland?

Pas wel op want surfen is verslavend!

Na een week surfen en chillen op strand Noordpier in Wijk aan Zee, heb je “ the surf bug” voorgoed te pakken!

Surfen is “ a way of life” en die ga je ontdekken op ons kamp!

 

Surfen op de beste golfsurfspot van Nederland

 

Strand Noordpier in Wijk aan Zee is “ the place to be” als het gaat om golfsurfen in Nederland.

Door de lange pier zijn de golven op zijn best, precies voor onze surfschool. Bij ons loopt er altijd een golf en dat is super belangrijk tijdens een surf camp want het doel is dat je aan het einde van de week een topsurfer in spe bent

 

Wat staat er op het programma?

Heb je extra veel energie en ben je graag buiten?

Ons programma is zo opgebouwd dat je al je energie kwijt kunt in surfen en andere coole activiteiten.

Zo is er elke dag minimaal 1 surfles van twee uur waarin we de techniek van het golfsurfen leren maar tegelijkertijd lekker bezig zijn in de zee.

Daarnaast skaten we op longboards over de pier om onze balans te oefenen. Een teamsport zoals knots hockey of volleybal en andere beach activiteiten zoals vlotten of bruggen bouwen, staat ook op het programma.

Met leuke leerzame opdrachten willen we onze surfers ook nog iets meegeven over het leven in de Noordzee, de gevaren van de zee en het wereldwijde probleem van de plastic soep en wat we daar zelf tegen kunnen doen.

Tussendoor blijft er genoeg tijd over om met je nieuwe vrienden en vriendinnen te chillen op het strand!

Om een idee te geven van het programma, hebben we hieronder een voorbeeld gemaakt. Het programma is dagelijks van 10:00 tot 16:30 uur.

 

10:00-10:30 uur aanvang

10:30-12:30 uur golfsurfen

12:30-13:30 uur lunch pauze

13:30-14:30 uur E skaten

14:30-15:30 uur raften

15:30-15:45 uur tussendoortje/drankje

15:45-16:30 uur strandspelletjes

16:30 uur     dagafsluiting.

 

Info & Boek direct

(13 stemmen, gem. score: 3,85)

Jongerenkamp Spanje Estartit

bananaride-253-largeTijdens dit actieve beach en fun jongerenkamp voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar zul je je helemaal uit kunnen leven. Top activiteiten, heerlijke maaltijden en een top kamplocatie met zon, zee en strand binnen handbereik. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het spectaculaire reisprogramma van deze actieve zomerkampen.

Wat dacht je van shoppen in Barcelona, een snorkelsafari, bananride en watertrekking en nog veel meer, allemaal inbegrepen bij de prijs! Maak vrienden voor het leven tijdens deze topvakantie in Spanje!

Maak vrienden, geniet van het mooie weer en de vele activiteiten tijdens dit geheel verzorgde actieve zomerkamp!

Info & Boek direct

 

(8 stemmen, gem. score: 3,75)

Mimizan zomerkamp 2016

226-largeMimizan is dé surfbestemming voor jongeren en ligt in aan de Zuid-West kust van Frankrijk. Tijdens dit actieve zomerkamp leer je niet alleen surfen, we hebben een absoluut topprogramma eromheen! Bij dit zomerkamp is ook nog eens alles inbegrepen, dus je weet vooraf hoeveel je kwijt bent.

Wees er snel bij, want we hebben in de zomer van 2015 maar 1 jongerenkamp-week in Mimizan!

Voor avontuurlijke jongeren tussen de 12 en 15 is dit het ultieme zomerkamp vanaf een absolute topbestemming. Leer windsurfen, maar geniet ondertussen ook van het strand, uitdagende activiteiten en heel veel extra’s, compleet verzorgd.

Info & Boek direct

 

(3 stemmen, gem. score: 4,33)

Oudere berichten «