12 – 14 jaar

Duurzaamheidsschool Avalon. Kunst, gemeenschap en wildernisavonturen in de Spaanse Pyreneeën.

Avalon

Natuurlijke omgevingen in de beschermde gebieden aan de voet van de Spaanse Pyreneen. Begeleid door een team van ervaren outdoor-gidsen, duurzaamheidsliefhebbers en taalcoaches.

 

Een combinatie van outdoor-avonturen (klimmen, wandelen, boogschieten tijd voor jezelf in de natuur), creatieve activiteiten (ecobuilding, muziek, video, dans en natuurlijke kunst), gemeenschapsvorming en persoonlijk ontwikkeling: werken in teamverband, deelnemen aan praktische permacultuur, gedachten ventileren, beslissingen nemen in een multiculture groep en leren hoe om te gaan met de uitdagingen in ons leven.

Info & Boek direct(3 stemmen, gem. score: 4,33)

Jongerenkamp Spanje Estartit

bananaride-253-largeTijdens dit actieve beach en fun jongerenkamp voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar zul je je helemaal uit kunnen leven. Top activiteiten, heerlijke maaltijden en een top kamplocatie met zon, zee en strand binnen handbereik. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het spectaculaire reisprogramma van deze actieve zomerkampen.

Wat dacht je van shoppen in Barcelona, een snorkelsafari, bananride en watertrekking en nog veel meer, allemaal inbegrepen bij de prijs! Maak vrienden voor het leven tijdens deze topvakantie in Spanje!

Maak vrienden, geniet van het mooie weer en de vele activiteiten tijdens dit geheel verzorgde actieve zomerkamp!

Info & Boek direct

 

(2 stemmen, gem. score: 5,00)

Mimizan zomerkamp 2015

226-largeMimizan is dé surfbestemming voor jongeren en ligt in aan de Zuid-West kust van Frankrijk. Tijdens dit actieve zomerkamp leer je niet alleen surfen, we hebben een absoluut topprogramma eromheen! Bij dit zomerkamp is ook nog eens alles inbegrepen, dus je weet vooraf hoeveel je kwijt bent.

Wees er snel bij, want we hebben in de zomer van 2015 maar 1 jongerenkamp-week in Mimizan!

Voor avontuurlijke jongeren tussen de 12 en 15 is dit het ultieme zomerkamp vanaf een absolute topbestemming. Leer windsurfen, maar geniet ondertussen ook van het strand, uitdagende activiteiten en heel veel extra’s, compleet verzorgd.

Info & Boek direct

 

(2 stemmen, gem. score: 4,00)

DanceCamp

dans jeff Tijdens DanceCamp ben je vijf dagen lang aan het dansen. Krijg les van docenten van o.a. Lucia Marthas dansacademie. De dansstijlen deze week zijn bijvoorbeeld; modern, jazz, hip-hop, show-musical.

Overdag heb je 6 uur les verspreid over de dag, daarnaast is er de ruimte om lekker te zitten bij het kampvuur of bij te komen in het zwembad.

Als deelnemer van DanceCamp krijg je bovendien de kans om als danser mee te spelen in grootte musicalconcerten als Best of Musical. Bekende sterren zingen de mooiste musicalnummers en jij verzorgt daar de dans bij.

Info & Boek direct(13 stemmen, gem. score: 4,15)

MusicalCamp

Musicalkamp MusicalCamp is het zomerkamp voor iedereen die in de zomer met theater bezig wil zijn. Met klassen voor alle niveaus, van onervaren tot conservatoriumstudenten. Zowel kids vanaf 8 jaar tot en met volwassenen kunnen met ons mee. Een week je passie delen met anderen!

Overdag krijg je 8 uur les van de grote namen uit het theater vak.
’s Avonds is er de ruimte om te relaxen bij het kampvuur of te liggen in het zwembad. Leerlingen van MusicalCamp speelde in theaterproducties als; Billy Elliot, Moeder ik wil bij de Revue, KlaasVaak de Musical, The Sound of Music, Shrek, Oliver!, Ciske de Rat, Les Miserables, Tarzan.

Naast het kamp krijg je de rest van het jaar de kans om mee te spelen in grote theatervoorstellingen. Zo deel je het podium met je voorbeelden. Bekende sterren die meespeelden in deze voorstellingen zijn o.a. René van Kooten, Marleen van der Loo, Cystine Carreon, Martin van der Starre, Linda Wagenmakers, Tony Neef en vele anderen..

Info & Boek direct(19 stemmen, gem. score: 3,84)

1 2 »

Oudere berichten «