12 – 14 jaar

Duurzaamheidsschool Avalon. Kunst, gemeenschap en wildernisavonturen in de Spaanse Pyreneeën.

Avalon

Natuurlijke omgevingen in de beschermde gebieden aan de voet van de Spaanse Pyreneen. Begeleid door een team van ervaren outdoor-gidsen, duurzaamheidsliefhebbers en taalcoaches.

 

Een combinatie van outdoor-avonturen (klimmen, wandelen, boogschieten tijd voor jezelf in de natuur), creatieve activiteiten (ecobuilding, muziek, video, dans en natuurlijke kunst), gemeenschapsvorming en persoonlijk ontwikkeling: werken in teamverband, deelnemen aan praktische permacultuur, gedachten ventileren, beslissingen nemen in een multiculture groep en leren hoe om te gaan met de uitdagingen in ons leven.

Info & Boek direct(3 stemmen, gem. score: 4,33)

Jongerenkamp Spanje Estartit

bananaride-253-largeTijdens dit actieve beach en fun jongerenkamp voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar zul je je helemaal uit kunnen leven. Top activiteiten, heerlijke maaltijden en een top kamplocatie met zon, zee en strand binnen handbereik. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het spectaculaire reisprogramma van deze actieve zomerkampen.

Wat dacht je van shoppen in Barcelona, een snorkelsafari, bananride en watertrekking en nog veel meer, allemaal inbegrepen bij de prijs! Maak vrienden voor het leven tijdens deze topvakantie in Spanje!

Maak vrienden, geniet van het mooie weer en de vele activiteiten tijdens dit geheel verzorgde actieve zomerkamp!

Info & Boek direct

 

(2 stemmen, gem. score: 5,00)

Mimizan zomerkamp 2015

226-largeMimizan is dé surfbestemming voor jongeren en ligt in aan de Zuid-West kust van Frankrijk. Tijdens dit actieve zomerkamp leer je niet alleen surfen, we hebben een absoluut topprogramma eromheen! Bij dit zomerkamp is ook nog eens alles inbegrepen, dus je weet vooraf hoeveel je kwijt bent.

Wees er snel bij, want we hebben in de zomer van 2015 maar 1 jongerenkamp-week in Mimizan!

Voor avontuurlijke jongeren tussen de 12 en 15 is dit het ultieme zomerkamp vanaf een absolute topbestemming. Leer windsurfen, maar geniet ondertussen ook van het strand, uitdagende activiteiten en heel veel extra’s, compleet verzorgd.

Info & Boek direct

 

(2 stemmen, gem. score: 4,00)

AdventureCamp

1493424_665471346854112_4457422507719943761_o Ben jij een avonturier? Geniet jij van spellen vol intrige en bedrog? En speel jij het spel het beste? Ga dan op AdventureCamp.

In vijf dagen maak je van alles mee in de Belgische Ardennen. Je gaat kanoën, klimmen, mountainbiken, op dropping en nog meer. Maar alles staat in het teken van het sabotagespel. Vertrouw jij je team? Of verraad jij hun en ga jij er met de AdventureCoins vandoor?. Als team en als individu probeer je de meeste AdventureCoins te verzamelen, zodat jij naar huis gaat met de AdventureTrofee.

Tussen de activiteiten door los je puzzels op en uiteraard spreek je je videodagboek in.

Info & Boek direct(7 stemmen, gem. score: 3,86)

DanceCamp

dans jeff Tijdens DanceCamp ben je vijf dagen lang aan het dansen. Krijg les van docenten van o.a. Lucia Marthas dansacademie. De dansstijlen deze week zijn bijvoorbeeld; modern, jazz, hip-hop, show-musical.

Overdag heb je 6 uur les verspreid over de dag, daarnaast is er de ruimte om lekker te zitten bij het kampvuur of bij te komen in het zwembad.

Als deelnemer van DanceCamp krijg je bovendien de kans om als danser mee te spelen in grootte musicalconcerten als Best of Musical. Bekende sterren zingen de mooiste musicalnummers en jij verzorgt daar de dans bij.

Info & Boek direct(5 stemmen, gem. score: 3,20)

1 2 3 »

Oudere berichten «