12 – 14 jaar

The Ozlines Grommet Surf Camp

 

Ozlines-Grommet-Surf-Camp

Kom je ook naar ons supergave surf camp op de beste golfsurfspot van Nederland?

Pas wel op want surfen is verslavend!

Na een week surfen en chillen op strand Noordpier in Wijk aan Zee, heb je “ the surf bug” voorgoed te pakken!

Surfen is “ a way of life” en die ga je ontdekken op ons kamp!

 

Surfen op de beste golfsurfspot van Nederland

 

Strand Noordpier in Wijk aan Zee is “ the place to be” als het gaat om golfsurfen in Nederland.

Door de lange pier zijn de golven op zijn best, precies voor onze surfschool. Bij ons loopt er altijd een golf en dat is super belangrijk tijdens een surf camp want het doel is dat je aan het einde van de week een topsurfer in spe bent

 

Wat staat er op het programma?

Heb je extra veel energie en ben je graag buiten?

Ons programma is zo opgebouwd dat je al je energie kwijt kunt in surfen en andere coole activiteiten.

Zo is er elke dag minimaal 1 surfles van twee uur waarin we de techniek van het golfsurfen leren maar tegelijkertijd lekker bezig zijn in de zee.

Daarnaast skaten we op longboards over de pier om onze balans te oefenen. Een teamsport zoals knots hockey of volleybal en andere beach activiteiten zoals vlotten of bruggen bouwen, staat ook op het programma.

Met leuke leerzame opdrachten willen we onze surfers ook nog iets meegeven over het leven in de Noordzee, de gevaren van de zee en het wereldwijde probleem van de plastic soep en wat we daar zelf tegen kunnen doen.

Tussendoor blijft er genoeg tijd over om met je nieuwe vrienden en vriendinnen te chillen op het strand!

Om een idee te geven van het programma, hebben we hieronder een voorbeeld gemaakt. Het programma is dagelijks van 10:00 tot 16:30 uur.

 

10:00-10:30 uur aanvang

10:30-12:30 uur golfsurfen

12:30-13:30 uur lunch pauze

13:30-14:30 uur E skaten

14:30-15:30 uur raften

15:30-15:45 uur tussendoortje/drankje

15:45-16:30 uur strandspelletjes

16:30 uur     dagafsluiting.

 

Info & Boek direct

(5 stemmen, gem. score: 4,20)

Duurzaamheidsschool Avalon. Kunst, gemeenschap en wildernisavonturen in de Spaanse Pyreneeën.

Avalon

Natuurlijke omgevingen in de beschermde gebieden aan de voet van de Spaanse Pyreneen. Begeleid door een team van ervaren outdoor-gidsen, duurzaamheidsliefhebbers en taalcoaches.

 

Een combinatie van outdoor-avonturen (klimmen, wandelen, boogschieten tijd voor jezelf in de natuur), creatieve activiteiten (ecobuilding, muziek, video, dans en natuurlijke kunst), gemeenschapsvorming en persoonlijk ontwikkeling: werken in teamverband, deelnemen aan praktische permacultuur, gedachten ventileren, beslissingen nemen in een multiculture groep en leren hoe om te gaan met de uitdagingen in ons leven.

Info & Boek direct

(5 stemmen, gem. score: 4,20)

Jongerenkamp Spanje Estartit

bananaride-253-largeTijdens dit actieve beach en fun jongerenkamp voor jongeren tussen de 12 en 15 jaar zul je je helemaal uit kunnen leven. Top activiteiten, heerlijke maaltijden en een top kamplocatie met zon, zee en strand binnen handbereik. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het spectaculaire reisprogramma van deze actieve zomerkampen.

Wat dacht je van shoppen in Barcelona, een snorkelsafari, bananride en watertrekking en nog veel meer, allemaal inbegrepen bij de prijs! Maak vrienden voor het leven tijdens deze topvakantie in Spanje!

Maak vrienden, geniet van het mooie weer en de vele activiteiten tijdens dit geheel verzorgde actieve zomerkamp!

Info & Boek direct

 

(3 stemmen, gem. score: 5,00)

Mimizan zomerkamp 2016

226-largeMimizan is dé surfbestemming voor jongeren en ligt in aan de Zuid-West kust van Frankrijk. Tijdens dit actieve zomerkamp leer je niet alleen surfen, we hebben een absoluut topprogramma eromheen! Bij dit zomerkamp is ook nog eens alles inbegrepen, dus je weet vooraf hoeveel je kwijt bent.

Wees er snel bij, want we hebben in de zomer van 2015 maar 1 jongerenkamp-week in Mimizan!

Voor avontuurlijke jongeren tussen de 12 en 15 is dit het ultieme zomerkamp vanaf een absolute topbestemming. Leer windsurfen, maar geniet ondertussen ook van het strand, uitdagende activiteiten en heel veel extra’s, compleet verzorgd.

Info & Boek direct

 

(2 stemmen, gem. score: 4,00)

DanceCamp

dans jeff Tijdens DanceCamp ben je vijf dagen lang aan het dansen. Krijg les van docenten van o.a. Lucia Marthas dansacademie. De dansstijlen deze week zijn bijvoorbeeld; modern, jazz, hip-hop, show-musical.

Overdag heb je 6 uur les verspreid over de dag, daarnaast is er de ruimte om lekker te zitten bij het kampvuur of bij te komen in het zwembad.

Als deelnemer van DanceCamp krijg je bovendien de kans om als danser mee te spelen in grootte musicalconcerten als Best of Musical. Bekende sterren zingen de mooiste musicalnummers en jij verzorgt daar de dans bij.

Info & Boek direct

(41 stemmen, gem. score: 4,68)

Oudere berichten «