12 – 14 jaar

AdventureCamp

1493424_665471346854112_4457422507719943761_o Ben jij een avonturier? Geniet jij van spellen vol intrige en bedrog? En speel jij het spel het beste? Ga dan op AdventureCamp.

In vijf dagen maak je van alles mee in de Belgische Ardennen. Je gaat kanoën, klimmen, mountainbiken, op dropping en nog meer. Maar alles staat in het teken van het sabotagespel. Vertrouw jij je team? Of verraad jij hun en ga jij er met de AdventureCoins vandoor?. Als team en als individu probeer je de meeste AdventureCoins te verzamelen, zodat jij naar huis gaat met de AdventureTrofee.

Tussen de activiteiten door los je puzzels op en uiteraard spreek je je videodagboek in.

Info & Boek direct(1 stemmen, gem. score: 4,00)

DanceCamp

dans jeff Tijdens DanceCamp ben je vijf dagen lang aan het dansen. Krijg les van docenten van o.a. Lucia Marthas dansacademie. De dansstijlen deze week zijn bijvoorbeeld; modern, jazz, hip-hop, show-musical.

Overdag heb je 6 uur les verspreid over de dag, daarnaast is er de ruimte om lekker te zitten bij het kampvuur of bij te komen in het zwembad.

Als deelnemer van DanceCamp krijg je bovendien de kans om als danser mee te spelen in grootte musicalconcerten als Best of Musical. Bekende sterren zingen de mooiste musicalnummers en jij verzorgt daar de dans bij.

Info & Boek direct(Er is nog geen score voor dit jeugdkamp)

MusicalCamp

Musicalkamp MusicalCamp is het zomerkamp voor iedereen die in de zomer met theater bezig wil zijn. Met klassen voor alle niveaus, van onervaren tot conservatoriumstudenten. Zowel kids vanaf 8 jaar tot en met volwassenen kunnen met ons mee. Een week je passie delen met anderen!

Overdag krijg je 8 uur les van de grote namen uit het theater vak.
’s Avonds is er de ruimte om te relaxen bij het kampvuur of te liggen in het zwembad. Leerlingen van MusicalCamp speelde in theaterproducties als; Billy Elliot, Moeder ik wil bij de Revue, KlaasVaak de Musical, The Sound of Music, Shrek, Oliver!, Ciske de Rat, Les Miserables, Tarzan.

Naast het kamp krijg je de rest van het jaar de kans om mee te spelen in grote theatervoorstellingen. Zo deel je het podium met je voorbeelden. Bekende sterren die meespeelden in deze voorstellingen zijn o.a. René van Kooten, Marleen van der Loo, Cystine Carreon, Martin van der Starre, Linda Wagenmakers, Tony Neef en vele anderen..

Info & Boek direct(1 stemmen, gem. score: 2,00)

Actieve vakantie Tjechie 12-15 jaar

P1030428Als je op zoek bent naar een echt avontuurlijke actieve jongerenvakantie, is het zomerkamp in Tsjechië helemaal iets voor jou! Het avontuur begint al met de heenreis. Samen met je reisleiders reis je dwars door Duitsland met de trein, om vervolgens in Tsjechië aan te komen. Tijdens dit actieve zomerkamp hebben we allerlei outdoor-activiteiten op het programma staan. Zo gaan we onder andere mountainbiken, klimmen en nog veel meer. Natuurlijk brengen we ook een bezoek aan Praag.

Info & Boek direct

 

(12 stemmen, gem. score: 3,67)

Actief survivalkamp Belgische Ardennen

ESPELEOHet survivalkamp in de Ardennen biedt grote uitdaging aan alle deelnemers. Met afwisselende activiteiten, een gezellig en spannend avondprogramma en natuurlijk maffe, gezellige en fijne begeleiders die van jouw survivalkamp een uniek zomerkamp maken! Tijdens dit actieve survivalkamp ben je met allerlei mensen van je eigen leeftijd. Je verblijft in een gezellig groepshuis dat van alle gemakken is voorzien. Het programma is actief, je zult dus veel buiten bezig zijn!

Info & Boek direct

 

(15 stemmen, gem. score: 3,53)

1 2 »

Oudere berichten «